Programa d'ajudes a l'emprenedoria de joves de la Ribera Alta

EMPOBLAR: empoderar per a poblar

ACCESSOS DIRECTES

Què és EMPOBLAR? Coneix el programa complet

Empoblar, empoderar per a poblar, és un projecte cofinançat en el marc del programa operatiu d’ocupació juvenil del Fons Social Europeu i gestionat per la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Davant del nou repte que suposa la inserció laboral i la dinamització de la comarca, amb aquest projecte es pretén millorar les condicions demogràfiques i enfortir les capacitats emprenedores dels municipis de la Ribera Alta afectats per reptes demogràfics com la despoblació o l’envelliment.

El principal objectiu del projecte és ajudar la joventut a través de beques per a fomentar i capacitar en el desenvolupament d’idees de negoci, així com impulsar la creació d’empreses amb viabilitat tècnica i econòmica en els municipis més afectats pel fenomen demogràfic del despoblament.

La població a qui van dirigides aquestes ajudes és aquella compresa entre els 16 i 30 anys (sempre que en iniciar l’ajuda no excedisquen de trenta anys i quatre mesos d’edat). A més, cal que estiguen o vulguen empadronar-se en municipis de la comarca de la Ribera Alta en perill de despoblament.

Existeixen dues línies d’ajudes dins del programa EMPOBLAR:

  • EMPOBLAR Crea. Ajudes directes per a la creació d’empreses.
  • EMPOBLAR Forma’t. Beques formatives en autoocupació, turisme digital sostenible i agrodigitalització.

Tens una idea de negoci?

BANC D'IDEES

Comparteix les idees o les oportunitats   en el teu municipi. Les persones emprenedores poden descobrir necessitats i convertir-les en negocis de futur.

DESCOBREIX

MÉS INFORMACIÓ

Podcast PlazaRadio "Líderes de aquí". Entrevista a Txema Peláez parla del programa Empoblar de la Mancomunitat de la Ribera Alta
Skip to content