Guia d’empreses Empoblar CREA

Tens empresa o eres autònom?

Fins edesembre de 2024 pots demanar l’ajuda del KID DIGITAL. Acelera Pyme la Ribera és el servei de la Mancomunitat que ajuda a les empresesa sol·licitar el Kit Digital i traure el 100% a aquesta ajuda a fons perdut.

Programa EMPOBLAR, ayudas directas a la creación de empresa y formación remunerada para jóvenes de la Ribera Alta entre 16 y 30 años - acelera pyme ribera 2000x2000 1 - Mancomunitat de la Ribera Alta
Programa EMPOBLAR, ayudas directas a la creación de empresa y formación remunerada para jóvenes de la Ribera Alta entre 16 y 30 años - Recurso 5 - Mancomunitat de la Ribera Alta

Què t'ofereix Acelera Pyme la Ribera?

En Acelera Pyme la Ribera trobràs tota la informació de cóm tramitar el Kit Digital, els enllaços a la tramitació, informació sobre les solucions digitals del Kit Digital, el llistat d’empreses Agents Digitalitzodrs que poden implemertar les solucions digitals en la teua empresa i tot el assessorament individual per a la teua Empresa.

A més taller formatius, cursos pràctics, videos, artícles i un pràctic llistat de totes les ajudes de Fons Next Generation per a la teua empresa.

Coneix les noves empreses de la Ribera Alta del programa Empoblar CREA 2022

Skip to content