Estanc, loteries, local i casa

Població
Idea activa?
És un traspàs?

Sellent

Sí      No
Sí      No
Descripció de la idea

Me retire. En uns mesos, el meu marit es jubila, i jo amb ell. Anem a dedicar-nos a desenrotllar tots els projectes que fa anys que anem planejant, i per això necessitem temps lliure. Ja portem molts anys treballant i ja en tenim prou. És per això que traspasse el meu negoci i venc el local i la casa on es troba.

El meu negoci és un estanc i una administració de loteries i jocs de l’estat, completada amb altres productes de consum diari. Eixa és l’avantatge del meu negoci, que al tractar-se d’una concessió mixta es poden incorporar a la venda els productes que es vullga.

L’empresa es troba a Sellent, un poble preciós de la Ribera Alta però prop de Xàtiva, a uns 14 kilòmetres. És un poble rodejat de muntanyes i tarongerars. Amb bons servicis i banda ampla d’Internet de fins 600 megues. Tota una oportunitat per eixamplar el negoci amb nous serveis online.

Requisits per a posar en marxa la idea

M’agradaria donar l’oportunitat a altres persones perquè es guanyaren dignament la vida. Per això no pretenc fer negoci amb el traspàs i la venda. Sols demane el que oficialment val, sense preus de mercat. Pel traspàs demane quaranta mil euros, incloent tot l’equipament del negoci: mostrador, estanteries, nevera amb porta transparent… i pel local, amb la casa unifamiliar de 229 metres quadrats totalment equipada per a viure, el seu valor cadastral, vuitanta-quatre mil euros.

És una bona oportunitat per a persones joves, que busquen oportunitats per guanyar-se la vida, a més d’un lloc on viure, i que sàpien com ampliar el negoci amb les noves tecnologies. Cal tenir en compte també que les administracions locals i comarcals estan concedint ajudes per als nous negocis. Animeu-se.

Si esteu interessats crideu, de dilluns a divendres i de 9 a 1, al telèfon 962254598. Estaré encantada de ajudar-vos en allò que puga.

Desenvolupament de la idea
Imatges
És un negoci en marxa.
100%
Programa EMPOBLAR, ayudas directas a la creación de empresa y formación remunerada para jóvenes de la Ribera Alta entre 16 y 30 años - IMG 20211230 131646 1 - Mancomunitat de la Ribera Alta
Programa EMPOBLAR, ayudas directas a la creación de empresa y formación remunerada para jóvenes de la Ribera Alta entre 16 y 30 años - IMG 20211230 131528 1 - Mancomunitat de la Ribera Alta
Skip to content